LOGO
Reply to Thread New Thread
Old 07-15-2020, 07:27 AM   #1
3ce1q66q

Join Date
Jul 2020
Posts
3
Junior Member
Default adidas continental 80 hvid

adidas sko dame udsalg Adidas var på toppen af ​​deres spil i 1980'erne, da Continental først debuterede til verden. Selvom silhuetten blev overskygget af andre mere innovative Three Stripes-sko på det tidspunkt, har den nylige genoplivning af den klassiske sneaker bragt masser af minder tilbage til fans fra gamle skoler. Adidas Continental var designet til at være en premium træner til tennisbanen.

adidas sko mænd tilbud Med kontakter fra andre legender med tre striber som Stan Smith, anvendte det kontinentale pludselige tumblede læder til det øverste kombineret med en todelt cupsole for at gøre det mere fleksibelt og alsidigt end nogen af ​​sine forgængere. I lighed med andre adidas træningssko fra 80'erne blev den kontinentale silhuet inspireret af nogle aspekter af Reeboks træningslinje. Dette kan have hjulpet skoen med at opnå nogen popularitet som en allround brugt sneaker.

adidas sko børn lyserød Det er en sikkerhed, at du træder ind i nostalgisk stil, når du glider på et par adidas Continental 80 sneakers. Retro-stylingen alene gør det til et godt valg, hvis du længes efter dagene med stort hår, benvarmere og neon alt. Du vil føle dig som om, at du kom tilbage i tiden - omend med betydeligt køligere tøj - med disse iøjnefaldende spark på dine fødder. Den strømlinede silhuet gør det til det ultimative valg til dine arbejdsdage.

adidas continental 80 hvid Et godt valg til gymnastiksalen eller gaderne. Adidas Originals Continental 80-sko er lavet med en læderoverdel med små perforeringer, som giver avanceret åndbarhed og retrostil. I mellemtiden holder skoene indeni en behagelig overraskelse med fransk frottéstof, der forbedrer din komfort. Disse sko har en holdbar ydersål i gummi og garanterer en ideel trækkraft og et stærkt greb, når du skal tage din præstation til det næste niveau.

https://www.andksko.com/
3ce1q66q is offlineReply to Thread New Thread

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

All times are GMT +1. The time now is 07:41 AM.
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
Design & Developed by Amodity.com
Copyright© Amodity