LOGO
Reply to Thread New Thread
Old 09-14-2020, 09:09 AM   #1
Sun12shien

Join Date
Sep 2020
Posts
4
Junior Member
Default Adidas az AlphaBOUNCE modell
Az Adidas elzavarta a szupersztárok fennálló évfordulóját, és nem sok időt vett igénybe a többi zászlóshajó bővítésével. Mint ilyen, az Ozweego-hez hasonló modellek gyorsan az út szélére estek, hónapokig ültek újabb kiadás nélkül. Szerencsére a dolgok lassan kezdenek megváltozni, mivel a new márka nemcsak a Farming Pack második eljövetelét ajánlotta fel, hanem a fent említett retro élénk „Káosz” színét is. Bár adidas ozweego cipo az egész spektrum árnyalatai árnyalatúak, az alap egyértelműen semleges, mivel többnyire fehér textúrákkal ruházza fel: a háló, a bőr, a nubuk stb. Mind tiszta fehér vagy enyhe krémszínű árnyalatot kapnak, a tetején lévő alkalmazások pedig a legnagyobb hatással vannak a következőkre: színváltozatosság.

Úgy tűnik, hogy az adidas NMD család minden egyes héttel vagy hóval bővül. Mivel a new nyár vége a sarkon van, új pillantást vethetünk egy újabb készülő kiadásra, amely egy új sötétszürke NMD_CS2-t tartalmaz, sima gumitalpú talppal. Az Adidas NMD_CS2 egy ideje hiányzik a new márka kiadási naptárából, és a rajongók sziluettje friss színárnyalatot képez. Ebben a new hónapban megnéztük a következő új iterációt, amely hamarosan megjelenik. A CS2 új színvonala a zokniszerű Primeknit felsőrészt váltakozó sima szürke árnyalatokkal fedi le egészen a hajtogatott boka gallérig. A lábfej fölött futó csíkok, amelyeket a lábad rögzítésére használnak, adidas NMD CS2 férfi 2020 szintén szürke színűek, hogy illeszkedjenek a new felső részhez. A tiszta felsőrész egy sima, fehér Boost középtalp és egy friss gumiszalag talp tetején nyugszik.


A hónap elején az adidas Originals hivatalosan bejelentette, hogy együttműködik az ikonikus nemzetközi anime sorozattal, a Dragon Ball Z-vel, 2018 őszére / télére. A kollekció hét különféle cipőt tartalmaz, mivel ciononostante első pillantást vetünk adidas eqt férfi cipo a new Dragon Ball Z a adidas EQT-re Támogassa a new Mid ADV PK Shenron the Sárkányt. Az zamberlan EQT Support Mid ADV PK iterációját a Sárkány Shenron ihlette, és a new zöld különféle árnyalataiban található Primeknit felsőrésszel rendelkezik, amely a kígyó bőrére hasonlít. További színdurranások kerültek a new cipőbe, például vörös, sárga és fekete. Japán karakterek és a Dragon Baseball Z talpbetét zárják le a finomabb részleteket.

Az egyetemi futball-láz minden eddiginél erősebb, mivel a hónap végén közelebb kerülünk az első Bowl-meccshez. December 26-án Mississippi állam az NC állammal áll szemben a new St. Pete Bowl-ban. Annak érdekében, hogy elindítsák ezt a mérkőzést és az utána következő táljátékokat, az Adidas az AlphaBOUNCE modell szuper limitált kiadásával ünnepli az alkalmakat. Az egyes csapatok színeit megfelelően képviselik a sorozatban - a new piros / fehér Louisville-t, Indiana, Nebraska képviseli; éjfél sötétkék és narancssárga képviseli Miamit; bordó és szürke megy Texas A&M és Mississippi államba; adidas alphabounce noi store fekete-fehér pedig Nyugat-Michiganbe kerül.
Sun12shien is offline



Reply to Thread New Thread

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

All times are GMT +1. The time now is 09:46 PM.
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
Design & Developed by Amodity.com
Copyright© Amodity