LOGO
General Discussion Undecided where to post - do it here.

Reply to Thread New Thread
Old 05-17-2011, 04:20 PM   #1
dwestemesse

Join Date
Oct 2005
Posts
478
Senior Member
Default Not sure where to post this,.. Packet loss problems
Hey, Iīve been having some massive problems with my internetz since this morning,
first i could barely open any websites at all (like FM, Ebay, etc) and when they did open it took litterly 10 min to open the few sites that did open normaly (strangly megaupload was one of them) would let me download at full speed (16mbit/s)
I did all the normal stuff to see if the problem was virus/spyware related, so i ran a full avg scan, ran crap cleaner and spybot.
Afterwards rebooted etc etc, problem was still there for another hour or so, then it seemed to be gone, only problem i have now is when pinging alot of sights i get 100% packet loss ??
Although my ping seems to be decent ? (via speedtest 17ms)

Any ideas ?
dwestemesse is offline


Old 05-17-2011, 05:35 PM   #2
replicamuse

Join Date
Oct 2005
Posts
476
Senior Member
Default
Weird.. ISP/router/DNS problem?

Try "ipconfig /flushdns" in CMD
replicamuse is offline


Old 05-17-2011, 06:38 PM   #3
dwestemesse

Join Date
Oct 2005
Posts
478
Senior Member
Default
hmm thnx DuranXL, not sure if that helped as i didnīt test it before doing so (just got back from shopping) so either you solved the problem or it solved itself.
Anyways thanks
dwestemesse is offline



Reply to Thread New Thread

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

All times are GMT +1. The time now is 07:05 PM.
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
Design & Developed by Amodity.com
Copyright© Amodity