LOGO
General Discussion Undecided where to post - do it here.

Reply to Thread New Thread
Old 09-03-2019, 10:34 AM   #1
gallttybon

Join Date
Jun 2018
Location
New York
Posts
76
Member
Default Yleensä tiukkuusjalkineet ja kengät Asics
Asics Gel-Kayano 5 todistaa aivan yhtä tärkeänä syynä siihen, miksi se on todella edelleen kunnioitettu urheilullinen kenkä, jotta urheilumiehet saavat tukea ja kiinteyttä. Asics-treenikengät Gel-Kayano 5 tekee ihmeitä urheilullista kengää, joka testataan, ja joka tuo ylimääräistä rentoutumista ja parempaa apua, kun reaktiivinen tuntuu. Gel-Kayano 5: sta on tullut 160 dollarin aikana kalleimpia saappaita ja kenkiä, kun he ovat sanoneet, että joustavuuden takia se on todella tehokas.

Asics GEL-Kayano on korkealaatuinen henkilökohtainen kouluttaja, jolla on jokaisella tiukkuus ja shokki vähentää usein. Innovatiivinen tässä kaksitoista kuukaudessa, Asics kehittää Gel-Kayanoa 5 niin, että voit käyttää FlyteFoamin välipohjaa, vähemmän raskasta ja parannettua välipohjakankaa verrattuna Kayanoon sisältyvään välipohjaan. määritetään välipohjassa, jossa on apu ylikuumenemisen saamiseksi. Asics jatkaa yhdessä Asics-jalkineiden sileän Fluidfit-luokan kanssa parempaan istumapaikallesi ja lisääntyneeseen rentoutumiseen.

Gel-Kayano 5 on eräs rento tukevuuskengät ja kengät, jotka testataan tänä vuonna. Internetissä tunnistaa toisenlaista tuntua kuumimpaan Gel-Kayanoon, koska erinomainen FlyteFoam-välipohja. Tuore kangas, käyttämällä inspiroivia ideoita Asicsin merkittävällä gelatinoidulla taitotiedolla välipohjassa, Asics Onitsuka Tigerin kengät auttavat Gel-Kayanoa 5 tuntemaan Under Armour Charged Bandit 2 Kengät vähemmän kovaa ja vähemmän raskasta Gel-Kayanoa 24 vastaan.

Kayano 5 toimii samalla tavalla kuin pieni baseball-käsine. Tila on ehdottomasti par, käyttämällä vaihtoehtoisia asianmukaisesti sopivia saappaita ja kenkiä, kun liikutat jalkojen tavallista laatikkoa, joka sai melko hyvin pienen muodon, ja se on raja-osassa. se on todella mukava ja hengittävä ja yleensä kuvio kauniisti koko henkilön 12 tuumaa. Kiinnitysprosessi ja pelattava Fluidfit-ylivoimainen synkronointi tekevät siitä helpon vastaanoton. Vaihtoehtoinen selkänojan kiinnitysprosessi on todellakin fantastinen työtaso, jossa on takapää 12 tuumaa.

Yleensä tiukkuusjalkineet ja -kengät Asics Gel-Nimbus 21 -kengät tulevat tuntemaan voimakkaita ja voimakkaita, mikä heikentää siten reagointikykyä. Kayano 5 on todellakin fantastinen miehitys, jolla on erinomainen valikoima apuohjelmia ja reagointia. Kayano 5 tarjoaa pienimmän etujalan muodon 12mm ja kaikki itsestään julistetut saappaat ja kengät, jotka on testattu, mikä helpottaa lattiapäällysteen maksimointia, jolloin maksimointi mahdollistaa jalkojen jalkapohjan.

Näytetään ylimääräinen iho 11. 5oz aikana, jotta saat herrat ja esität 10 mm: n vuodatuksen, Ascis Gel-Kayano 5 on tarkoitettu apuun ja joustavuuteen, mikä tekee sen ymmärrettäväksi, etteivät ne voi vauhdittaa vähemmän raskasta ja monia muita taivutettavia saappaita ja kenkiä.
gallttybon is offlineReply to Thread New Thread

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

All times are GMT +1. The time now is 01:42 AM.
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
Design & Developed by Amodity.com
Copyright© Amodity