LOGO
Reply to Thread New Thread
Old 08-10-2018, 04:37 AM   #1
deight

Join Date
Aug 2018
Posts
2
Junior Member
Default Adidas Originals Superstar 80s outlet sverige


Du kan hämta den från beastsole.com: Vi erbjuder nya adidas skor av varje årstid till billigt pris på nätet

Det konstanta flödet av premiumsamarbeten utgör Adidas Originals Superstar 80s outlet sverige och UK-detaljistens storlek? gör inte besviken än en gång, som de två lagarna upp för en stilig uppsättning av superstjärnan. Den evigt ikoniska shelltoe sneakerna presenteras i två extremt smakfulla premium-utseende, med en högkvalitativ läder övre i svart eller vitt med tonal nubuck för hela klackarna och sidostyckena. Duo av imponerande Superstars kompletteras varje gång med laserade adidas trefoil-logotyper på tungorna.

Från OG ser till de femtio nyanser av Pharrells Supercolor-paket, har adidas Superstar sett lite av allt redan för årets årliga firande av Adidas Originals. Nu ser den ikoniska shelltoe sneaker en annan ny version, som tycks låna en titt från några av sina mocka-konstruerade bröder som Campus, med en full mocka övre. Den lyxiga konstruktionen stämmer överens med 80-talets konstruktion av Superstar, komplett med platt läder tunga och vitvit sål och shelltoe för en autentisk gammalskola. I en ren och enkel svart / vit färgväg kommer Adidas Originals Superstar 80s Factory Store Sverige "Deluxe Suede" nu hos utvalda återförsäljare runt om i världen.

Den ständigt mystiska 84-Lab återkommer i händerna på CLOTs senaste adidas Adidas Originals Superstar 80s Butik Sverigeåtergivning. Under ett år som domineras av siluetten, klarar CLOT att fortfarande lämna ett minnesvärt intryck tack vare införandet av en kamouflagebas som är kopplad med en premium svart läderrörsrörelse hela tiden. Kasta i nyanser av offwhite på mellansolen och signatur shelltoe och det senaste Superstar-samarbetet är ett som du definitivt kan komma bakom.

Det är bara i slutet av februari och Adidas Originals Superstar 80s Online Sverige har redan haft en betydande avkastning. Smarta samarbetsinsatser har bidragit till återfödelsen av den klassiska skaltågen och idag får vi se en annan estetisk inspiration direkt från 80-talets stil. Detta "Back In The Day" -tema ser adidas Originals Superstar 80s don en premium Bourgogne suede medan vitvit accenter lägger till en tappning känsla för skaletå och yttersåle. En tan läderfoder returnerar liknande den av Shawn Stussy samarbetet från en vecka eller så sen.

Adidas Originals Superstar 80s ?terf?rs?ljareSuperstar år får ett annat bidrag med denna exotiska makeover bara för damerna. Kvinnorna adidas Originals Superstar 80s får både en metall shelltoe och pony hår övre, också detaljerad med reptil-texturerat läder för ett unikt och snyggt utseende som lägger till den årliga firandet av den ikoniska låghögskosko.
deight is offline


Old 08-17-2018, 01:46 PM   #2
andy001
andy001's Avatar
Join Date
Aug 2018
Location
Uk
Posts
1
Junior Member
Default
it was just awseom snikers love to watch it.
andy001 is offlineReply to Thread New Thread

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

All times are GMT +1. The time now is 04:30 AM.
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
Design & Developed by Amodity.com
Copyright© Amodity