LOGO
Reply to Thread New Thread
Old 06-01-2021, 02:47 AM   #1
RuardGreve

Join Date
Jun 2020
Posts
8
Junior Member
Default adidas stan smith dames lichtblauw
Als onderdeel van hun missie om plastic afval te elimineren en duurzamere opties te bieden, heeft adidas Primegreen gecreŽerd, een hoogwaardig gerecycled materiaal dat geen nieuw polyester gebruikt. Om adidas schoenen heren korting deze technologie te promoten, hebben de Three Stripes beroemde groene personages gerekruteerd, die elk hun eigen schoen krijgen in een aankomend Stan Smith Primegreen "Character Pack".

Exclusief verkrijgbaar op geselecteerde DSM-locaties, de Dover Street Market x adidas Stan Smith heeft een premium volnerflederen bovenwerk en een co-branded DSM hut-logo op de linkerhiel en klaverblad op de adidas stan smith dames lichtblauw rechterhak. Extra DSM-branding is te vinden op de rechter binnenzool. Modewinkel Dover Street Market brengt binnenkort een nieuwe samenwerking uit met adidas Originals, twee exclusieve kleurstellingen van de adidas Stan Smith.


Adidas Originals blijft de markt overspoelen met gemoderniseerde sportkledingsilhouetten en gaat twee nieuwe versies van hun Supercourt RX voor dames leveren. Deze sneakers, geÔnspireerd op tennisbanen, kregen eerder meer minimalistische verschijningen in adidas supercourt heren sale de Three Stripes 'Home of Classics'- en Gore-Tex-geÔnfuseerde' INFINIUM'-collecties en proberen hun vrij recente eenvoudige make-overs te stoppen door hun stylings levendiger te maken. mode.

Het geweven bovenwerk van dit aanbod maakt gebruik van grijze en Halo Ivory-draden, in lijn met de huidige trend van crŤmekleurig schoeisel. Adidas's duurzame Primeblue-materiaalinnovatie is verantwoordelijk voor de gebreide constructie, waarbij de niet-geverfde kooi en adidas continental goedkoop outlet hielkap Milguard Ocean C? bevatten, een unieke, polymere mix van gerecycled plastic uit de oceaan en ander afval. Deze nieuwe stof geeft de bovengenoemde elementen een gestructureerd, stofachtig uiterlijk dat niet voorkomt op de TPU-overlays van eerdere Ultra Boost-modellen.
RuardGreve is offlineReply to Thread New Thread

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

All times are GMT +1. The time now is 05:10 PM.
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
Design & Developed by Amodity.com
Copyright© Amodity