LOGO
Reply to Thread New Thread
Old 08-23-2018, 02:24 AM   #1
maomao

Join Date
Aug 2018
Posts
2
Junior Member
Default Adidas Ultra Boost Online KopenHet aanbod van nieuwe colorways van adidas voor de Adidas Ultra Boost Online Kopen lijkt nooit te eindigen, maar ze lijken ook nooit oud te worden. De meest populaire sneaker op aarde op dit moment blijft zijn momentum later deze maand met drie sterke nieuwe looks die je hier vandaag kunt bekijken. Ten eerste komt de traditionele Ultra Boost 3.0 aan in een zwart en donkergrijs Primeknit-bovenwerk met een doorschijnende zwarte kooi en bijpassende zwarte Boost hieronder, voor een bijna "Triple Black" -behandeling.

De Adidas Ultra Boost Opruiming 3.0 is al een van de meest succesvolle 'nieuwe' silhouetten van het jaar en verschijnt sinds het grootse debuut in januari in een reeks ton-kleurige Primeknit-versies. Het lijkt erop dat de adidas Ultra Boost 4.0 al in de maak is om later dit jaar uit te brengen, en vandaag krijgen we een gedetailleerd overzicht van de basiskleuren "Core Black" en "Triple White" van de Ultra Boost 4.0.

De meeste aandacht zal uitgaan naar de Adidas Ultra Boost Nederland 3.0 Triple Black, maar er is nog een Black Boost-optie voor retailers op 1 maart 2017 in de adidas Ultra Boost Uncaged Black / White. Een aantal internationale en Amerikaanse winkels zullen dit paar stockeren met een gemarmerde witte en zwarte Primeknit bovenste, matzwarte hielkooi en een alternatieve zwarte Boost en je kunt de volledige lijst met winkels hieronder bekijken.

De derde aflevering van wat de drie strepen hun beste loopsilhouet ooit noemen, is hier met de Adidas Ultra Boost Kopen 3.0. In de Adidas Ultra Boost 3.0 Triple Black zijn slechts kleine veranderingen opgetreden, terwijl een bijgewerkte Primeknit meer zichtbare strepen vertoont door het geventileerde textiel. Matzwarte overlay-kooien verbergen de 'Ultra Boost'-branding op de hiel terwijl het gitzwarte alternatief de middenzoolkleuring van de Bosot overeenkomt met de van rubber voorziene buitenzool. We weten nog steeds niet precies hoe beperkt de Ultra Boost 3.0 Triple Black zal zijn, maar we hebben een handige lijst met spots geplaatst die meestal hieronder Ultra Boost-releases opslaan om je geluk te vergroten als je geen 'L' op dit paar neemt.

De Adidas Ultra Boost Bestellen ST, die altijd wordt overschaduwd door de standaard adidas Ultra Boost, is ontworpen om hardlopers meer stabiliteit te bieden en is nog steeds een geweldige prestatie-voldoet-casual sneaker op zich. Voorbeeld: deze nieuwe colorway met een zuivere mix van grijs en navy Primeknit-top met een knalroze pink voor de mediale steunmuren op de boost-tussenzool om overprepatie tijdens je hardloopactie tegen te gaan.

Klik hier voor meer informatie:Online winkel voor Unisx Nike en Adidas Schoenen - getbetternl.com
maomao is offlineReply to Thread New Thread

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

All times are GMT +1. The time now is 02:22 AM.
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
Design & Developed by Amodity.com
Copyright© Amodity